Frumoasa brunetă s-a săturat de escapedele soţului ei şi a profitat de invitaţie în cadrul unei emisiuni Kanal D pentru a le transmite un mesaj domnişoarelor, care nu vor ‘să-l lase în pace’ pe Ilie Năstase.

Brigitte Sfăt a trecut printr-o perioadă mai întunecată din viaţa ei şi dintre toţi, se aştepta ca soţul ei să îi fie aproape în momentele grele.

Se pare însă că fostul tenismen a considerat ca soţia sa poate trece prin experienţele neplăcute de una singură, aşa că între timp, s-a bucurat de compania altor femei.

Medicii i-au spus că este suspectă de cancer, aşa că Brigitte nu a mai stat pe gânduri şi a plecat la Viena pentru a-şi extirpa tumorile detectate de medicii din ţară.

În timp ce bruneta a fost supusă unor proceduri nu tocmai plăcute, paginile tabloidelor din România erau pline cu fotografii în care Ilie Năstase era fermecat de alte domnişoare misterioase.

Contactată de prieteni şi rude, la întoarcerea în ţară Brigitte a anunţat public că va depune actele de divorţ.

Deşi părea extrem de categorică, Ilie a reuşit să îşi înduplece soţia şi să o facă să îşi schimbe părerea.

Se pare că metoda adoptată de legenda tenisului român pentru a-şi face soţia să treacă cu vederea aceste mici escapade este acea de a-i achiziţiona cele mai scumpe accesorii.

‘Primesc câte o poșetă pe an după ce sunt înșelată cu voi, proastelor!’, a declarat Brigitte în cadrul emisiunii.

În momentele în care Ilie ‘a făcut-o lată’ şi credea că nu mai scapă, a aplicat metoda care nu dă greş niciodată: acesta îi achita soţiei sale operaţiile estetice.

‘Eu fac o greșeală, eu când sufăr, nu că mă automutilez, mă operez. (…) Când m-a înșelat cel mai tare, mi-am făcut fața’, a mai mărturisit Brigitte Sfăt.

Leave a Reply