Starul serialului ‘Suits’ a fost dintotdeauna îndrăgostită de Londra şi obişnuia să se plimbe pe Strada Kensington în fiecare an pentru a face cumpărături în magazinele sale preferate.

Însă, în mod cert, Meghan Markle nu şi-a imaginat niciodată că va locui în Palatul Casei Britanice de pe aceeaşi stradă. Frumoasa brunetă în vârstă de 35 de ani a fost surprinsă de paparazzi în timp ce intra pe poarta Palatului.

Deşi locaţia luxoasă a fost cândva locuinţa Ducelui şi a Ducesei de Cambridge, acum reprezintă locuinţa Prinţului Harry şi a actriţei americane.

Meghan era încărcată de plase de cumpărături cu produse bio achiziţionate de la un magazin eco din zonă şi avea o ţinută, care i-a pus în dificultate pe paparazzi deoarece şapca îi acoperea chipul.

Faptul că a fost surprinsă de paparazzi la Palatul Kensington reprezintă încă o confirmare că Prinţul Harry şi Meghan sunt implicaţi într-o relaţie cât se poate de serioasă.

În urmă cu trei zile, Harry a eliberat un comunicat de presă în care ruga media să o lase mai moale cu atacurile la adresa iubitei sale.

Între timp, Meghan a anunţat că doreşte să ia o pauză de la filmări pentru a petrece mai mult timp alături de Harry.

Zvonurile cu privire la relaţia celor doi au apărut în presă în urmă cu două săptămâni, la scurt timp după vizita prinţului britanic în Montreal pentru a promova o campanie. Meghan locuia de ani buni în oraşul canadian deoarece echipa de producţie a serialului ‘Suits’ îşi stabilise sediul acolo.MEghan Markle Meghan MArkle 2

Leave a Reply