Legenda fotbalului argentinian Mario Kempes este 100% convins că revenirea pe teren a lui Lionel Messi reprezintă imboldul de care Argentina avea nevoie pentru a bate echipa Braziliei în meciul de calificare pentru Cupa Mondială, care va avea loc joi în Belo Horizonte.

Argentina nu a mai marcat o victorie împotriva rivalei sale eterne de când Claudio Lopez a marcat golul decisiv în poarta Braziliei în amicalul organizat pe stadionul Maracana în aprilie 1998.

‘Aceasta este cea mai bună echipă națională pe care a avut-o şi o va avea vreodată Argentina.’, a declarat Kempes în timpul unui interviu la radio.

‘Avem cel mai bun jucător din lume, dar trebuie să profităm de acest lucru.’, a adăugat Kempes.

‘Argentina nu a fost în stare niciodată să se convingă că poate marca o victorie în fata Braziliei. Din anumite motive, ne-am luptat mereu.’, a mărturisit fostul internaţional.

Echipa naţională a Braziliei a marcat patru victorii consecutive în ultimele patru competiţii de calificare, marcând 10 goluri şi primind doar unul singur.

Messi a ratat ultimele trei meciuri de calificare ale Argentinei din cauza unei accidentari. Coechipierii au dezvăluit că aşteaptă cu nerăbdare sosirea acestuia.

Echipa naţională a Argentinei a scăzut şapte puncte, cu cinci calificative mai puţin decât rivala să. Primele patru echipe vor participa la finală din Rusia, în timp ce a cincea echipă clasata va susţine un playoff intercontinental.

Messi a declarat că se afla în cea mai bună formă fizică, după ce a marcat golul cu numărul 500 pentru Barca.

Leave a Reply