Compania SuperThomasLab vă pune la dispoziţie o ‘gamă de gesturi’ care funcţionează pe baza unui senzor de amprente destul de cool.

Deşi mai mulţi producători de device-uri hi-tech au încercat să încorporeze această funcţie pe gadget-urile lor, aplicaţia Fingerprint Gestures a realizat cea mai complexă variantă de până acum.

În momentul în care instalați această aplicație, aveţi posibilitatea de a selecta şi personaliza trei variante ale funcţiilor Fingerprint Gestures: pornire mod silenţios, deschiderea panoului de notificări, deschiderea meniului power. Fiecare gest poate corespunde cu una dintre următoarele acțiuni:

Butonul de ‘back’

Butonul de ‘start’

Aplicaţii Recente

Sleep

Power button menu

Scroll down (root required)

Scroll up (root required)

Open notification panel

Toggle notification panel

Open quick settings

Play/pause song

Next song

Previous song

Launch an app

Flashlight

Toggle ringer mode

fingerprint gestures 2

 

În momentul în care ‘accesaţi’ unul dintre aceste gesturi pentru prima dată vi se va solicita să acordaţi aplicaţiei Fingerprint Gestures permisiunea de a utiliza caracteristica de accesibilitate.

În cazul gestului ‘single tap’, aveţi posibilitatea de a seta şi personaliza funcţia pentru amprente recunoscute. Deşi nu este la fel de rapid ca şi funcţia disponibilă pe device-urile Pixel şi nu poate funcţiona pe orice tip de dispozitiv, aceasta ‘gama de gesturi’ vă poate deveni extrem de utilă în unele situaţii.

Potrivit Go4it, Fingerprint Gestures este o aplicaţie gratuită şi poate fi instalată direct din Google Play Store pe toate dispozitivele compatibile. Aplicația necesită Android 6.0 Marshmallow, și, în mod evident, un dispozitiv cu un scanner de amprente.

Leave a Reply