Producătorul britanic le-a oferit clienţilor săi un ‘sneak peek’ la primul său autovehicul ‘verde’.

Maşina electrică este un model sport şi ‘prinde’ o viteză de 200 de km/h. Noul model reprezintă o adevărată provocare în faţa modelului electric, care a revoluţionat industria automobilă, lansat de celebrul Elon Musk.

Spre deosebire de campaniile de marketing din trecut, în care actori britanici precum Tom Hiddleston, Mark Strong şi Sir Ben Kingsley se aflau la volanul bolizilor Jaguar, noul I-PACE are rolul de ‘a nu afecta planeta’.

Jaguar susţine că ‘a călcat peste toate barierele’ pentru a crea noul model cu cinci locuri. I-PACE reprezintă combinaţia perfectă între o maşină sport şi un SUV şi poate fi încărcat cu energie electrică în intimitatea locuinţei tale.

I-PACE este capabil să ajungă la o viteză de 60 de km/h în doar patru secunde şi dispune de o capacitate de 300 de mile. După o încărcare completă, I-PACE nu va mai fi alimentat decât după o săptămână.

Inaugurarea oficială a avut loc în Los Angeles iar printre invitaţi s-au numărat personalităţi precum James Corden, Michelle Rodriguez, David Gandy şi Miranda Kerr.

Purtătorul de cuvânt al producătorului britanic a declarat că preţul de pornire este de 60.000 de lire sterline şi reprezintă un ‘salt revolutionar’ şi ‘inceputul unei noi ere’ pentru Jaguar.

‘I-PACE reprezintă următoarea generație de vehicule electrice. Este un prototip al unei mașini de de cinci locuri, care va deveni disponibilă în 2018.’, a declarat directorul de creaţie Ian Callum.

Leave a Reply