Jurgen Klopp, a confirmat că au existat discuții legate de revenirea mijlocaşului la Anfield, după ce a plecat de la L.A. Galaxy.

Însă, Gerrard vrea să analizeze mai bine varianta de a-şi lansa cariera de antrenor pentru începători.

Fostul star Liverpool, Alan Hansen crede că Gerrard este suficient de talentat pentru a activa în echipa britanică și ar trebui să primească şi poziţia de antrenor.

Acesta a declarat: `Reds nu va trebui să-i plătească averi. Îl pot suna dacă au nevoie de el şi cu siguranţă va juca. Cel mai important lucru în toate acestea este că nu va fi văzut că o amenințare de Jurgen Klopp, în cazul în care ar face parte din staff-ul de antrenoride. Efectele vor fi cu siguranţă pozitive.`

În 2015 Gerrard a antrenat echipa jucătorilor sub 16 ani pentru o perioadă scurtă şi s-a declarat extrem de încântat.

La scurt timp după încheierea contractului cu L.A. Galaxy, Gerrard a sugerat că a avut de unde să aleagă și a insistat că va petrece următoarele săptămâni analizând opţiunile.

Klopp, legenda fotbalului internaţional, este convins că Gerrard se va întoarce la clubul său din copilărie la un moment dat, însă nu a apreciat cu exactitate când.

Steven George Gerrard, fotbalist profesionist englez, a jucat pentru Major League Soccer Club L.A. Galaxy ca mijlocaş central, însă şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei jucând pentru clubul din Premier League Liverpool, în calitate de căpitan.

Gerrard şi-a petrecut 17 sezoane la Anfield, Liverpool, debutând în 1998. Ulterior, în anul 2000, şi-a câştigat locul în prima echipă, și a avansat în poziţia de căpitan în 2003.

Leave a Reply