Starul international latino-american a spus ′da′ în fața stării civile, împreună cu iubitul său Jwan Yosef. Cei doi sunt împreună de un an. Ricky Martin a confirmat în emisiunea lui Ellen DeGeneres că și-a cerut partenerul în căsătorie.

′Da, l-am cerut în căsătorie. Eram cu adevărat emoţionat. M-am aşezat în genunchi, am scos o cutie mică din catifea şi în loc să îl întreb dacă vrea să se căsătorească cu mine, i-am spus: ţi-am adus ceva!. A fost rău. Iar el a spus ′da′. Însă eu, mi-am continuat discursul: vreau să-mi petrec viaţa alături de tine, el m-a întrebat: care era întrebarea?. ′Vrei să te căsătoreşti cu mine? ′, am repetat eu. Şi asta a fost tot. A fost foarte frumos.′

Ricky Martin şi Jwan Yosef s-au cunoscut în urmă cu mai bine de un an, atunci când muzicianul l-a descoperit pe talentatul pictor și artist plastic și a început să cumpere opere de artă semnate de acesta.

Anterior, starul latino-american a fost iubitul lui Carlos Gonzalez. Cei doi sunt ′tați′ a doi copii gemeni, Matteo şi Valentino, aduşi pe lume de o mamă surogat. Ricky Martin, în vârstă de 44 de ani, a anunţat public în 2010 că este homosexual.

Enrique “Ricky” Martin Morales, născut 24 decembrie 1971, a devenit cunoscut sub pseudonimul Ricky Martin. Este de origine puertoricană-spaniolă și  a devenit cunoscut afirmându-se ca actor, cântăreț și autor. Martin și-a început cariera la vârsta de doisprezece ani, împreună cu grupul pop Menudo. După cinci ani de activitate muzicală în cadrul grupului, el a lansat mai multe albume solo în limba spaniola, în decursul anilor 1990. De asemenea, el s-a afirmat pe scenă și la TV în Mexic, devenind un star national, ulterior succesul său propagându-se în toată lumea.

Leave a Reply