Vestile bune nu inceteaza sa apara pentru fostul campion la wrestling. La inceputul verii, ‘The Rock’ a fost desemnat de revista americana Forbes cel mai bine platit actor din lume.

Ca si cand titlul oferit de Forbes nu ar fi fost suficient, faimoasa revista People a hotarat sa il numeasca pe Dwayne si cel mai sexy barbat in viata.

Anul trecut, aceeasi titulatura i-a fost atribuita fostului fotbalist britanic David Beckham. Acum este randul starului din ‘San Andreas’ sa se admire pe coperta celui mai recent numar al revistei, care este insotit de un interviu plin de ‘picanterii’ si de o sedinta foto pe masura.

‘Sunt onorat și încântat’, a fost mesajul distribuit de actorul in varsta de 44 de ani pe Instagram, la scurt timp dupa ce a aflat vestea.

In timp ce cariera cinematografica ii merge ca pe roate iar brandurile de renume se zbat pentru a obtine un contract de imagine cu aceasta, Dwayne se gandeste serios sa isi faca debutul in lumea politica.

’Obișnuiam să răspund în glumă de fiecare dată când eram întrebat asta, însă răspunsul se pare că isca un adevărat interes.  Și așa am început să mă gândesc serios. Oare aș putea să fac o diferență? Aș putea să mă înconjor cu oameni cu adevărat geniali care să mă ajute să iau decizii? Îmi pasă de această țară? Iar când răspunsurile au continuat să vină, da, m-am gândit, că sunt șanse bune să fac asta. Da, într-o zi. Apoi, vom face un alt interviu ca asta’, a răspuns Johnson la întrebarea dacă vrea să devină președintele Statelor Unite.

Protagonistul a numeroase filme de acțiune, Dwayne ’The Rock’ Johnson are o înălțime de 1,95 si o greutate de 110 kilograme.

Leave a Reply