În ultimul episod din ′Keeping up with the Kardashians′, Kim a dezvăluit că este pregătită să-și mărească din nou familia. Cu toate acestea, din cauza complicațiilor apărute în contextul ultimelor două sarcini, varianta ideală pentru ea ar fi să apeleze la o mamă surogat.

Se pare că aceasta a avut norocul de a-și găsi înlocuitoarea perfectă, apelând la buna sa prietenă, nimeni alta decât soția lui John Legend, Chrissy Teigen.

Într-un interviu recent acordat revistei Access Hollywood, soția lui John Legend a mărturisit plină de încântare: ′Nici n-aș sta pe gânduri! Mi-a plăcut cu adevărat să fiu însărcinată! Aș repeta cu bucurie experiența, pentru Kim, într-o secundă!′

Iată o dovadă pură de prietenie!

Chrissy Teigen a dat naștere primului său copil în luna aprilie. Deși nu a întampinat dificultăți în a concepe un copil, aceasta a fost deschisă încă de la început oricărui tratement de fertilitate.

′Suntem atât de fericiți! Este atât de interesant și distractiv, și fiecare zi este diferită în felul ei. Este atât de drăguț să-i observi zi de zi micile modificări′.

Kim Kardashian este deja mama a doi copii, dar deși nu a iubit procesul sarcinii la fel de mult ca și Chrissy Teigen, își dorește încă un copil.

′Voi fi sinceră: Pentru mine, sarcina a fost cea mai urâtă experiență a vieții mele! Nu am putut să mă bucur de niciun moment și nu înțeleg cum se pot bucura celelalte femei. Poate sunt pur și simplu mai puternice′, a scris Kim Kardashian pe blogul său anul trecut.

Leave a Reply