S-au făcut numeroase speculaţii referitoare la motivele despărţirii dintre Adelina Pestriţu şi Speak, însă la teoria prezentată de cei de la CanCan cu siguranţă nimeni nu se aştepta.

Conform unui pont trimis pe adresa revistei cu pricina,  motivul despărţirii celor doi ar fi fost de fapt contactul nejustificat al Adelinei cu un cunoscut fotbalist, foarte potent financiar care ar fi fost vizitat, printre alte multe domnişoare şi de fosta iubită a lui Speak, care în perioada respectivă nu era fostă ci era încă într-o relaţie cu artistul.

Întrebarea evidentă nu a întârziat să apară:  ‘De ce ar vizita o femeie serioasă un celebru fotbalist cunoscut drept ‘Don Juan’ daca nu are nici o relaţie de rudenie sau amiciţie cu acesta? ‘

Speculaţia tabloidelor este ca domnişoara Pestritu ar fi beneficiat de sponsorizări din partea acestui domn pentru a-şi putea menţine standardul de viaţă cu care a fost obişnuită de pe vremea când era încă angajată în televiziune. Conform zvonurilor, Adelina ar fi beneficiat de finanţare în schimbul unor servicii, bineînţeles fără ştirea lui Speak.

Aşadar, la aflarea acestei veşti Speak ar fi confruntat-o pe Adelina care a fost nevoită să recunoască întreaga poveste iar artistul ar fi decis să pună capăt unei relaţii bazate pe minciuna.

Participând amândoi la acelaşi eveniment- Global Records de la Loft, Speak şi Adelina s-au ignorat reciproc, încercând chiar să evite orice posibilă interacţiune. Speak a petrecut seara în compania lui Carla’s Dreams în timp ce Adelina nu a părut la fel de relaxată,dimpotrivă chiar pe faţa ei citindu-se permanent discomfort şi vina, spun cei de la CanCan.

 

Leave a Reply