Cum să nu cheltui o avere pe cadourile de Crăciun

Știm cu toții cum se simte febra cumpărăturilor de Crăciun: nu găsești loc de parcare la mall decât cu ajutorul grației divine, iar dacă ești cu adevărat norocos, poate prinzi și mărimi mai mici de XL la haine.

Oricum ar fi, buzunarele de pretutindeni resimt din plin perioada sărbătorilor de iarnă.

Nu te putem scuti de primele două aspecte, însă venim în ajutorul celor care au lăsat achiziționarea cadourilor de Crăciun pe ultima sută de metri, cu un top inspirat, la buget redus.

Voucher-cadou

O soluție simplă și fără bătăi de cap: voucherul te scapă de îndoiala că persoanei dragi nu îi va plăcea ce i-ai cumpărat.

Ramă foto

Înrămează o poză, un desen sau poate chiar un citat preferat pentru oamenii care sunt cu adevărat speciali pentru tine. Cu siguranță vor aprecia gest simbolic, încărcat de valoare sentimentală!

Portret-puzzle

Această sugestie inovativă poate fi pusă în aplicare la orice magazin specializat de imprimare foto. Așadar, ia o fotografie sugestivă și convertește-o într-un mini puzzle. Garantăm că va fi un cadou de neuitat!

Portret pictat

În ultimul timp, auzim tot mai des de poze ‘pictate’ pe obiecte de îmbrăcăminte. Poți profita de această idee minunată și poți abandona responsabilitatea cadoului în mâinile înzestrate ale unui pictor. Cu siguranță, alegerea acestei variante te va scăpa de cozile interminabile de la casele de marcat.

Cadou handmade

Fie că alegi să cumperi ceva handmade din cadrul târgurilor de Crăciun, fie că ești chiar tu artizanul, cadourile de acest gen nu vor înceta niciodată să ne surprindă prin farmecul lor aparte, prin simplitate, diversitate și unicitate.

Leave a Reply