Lansarea mult aşteptatului Honor Magic cu ecran ultra-curbat

Inovaţia brandului secundar de la Huawei, cu design impresionat, a fost anunţată în mod oficial.

Deşi nu s-a bucurat de succesul avut de Xiaomi Mi MIX, Honor Magic introduce o particularitate extrem de interesantă şi anume un ecran curbat pe toate marginile, inclusiv pe verticală şi pe partea din spate.

Honor Magic integrează un display relativ mic de 5,09” în diagonală, cu rezoluţie QHD (2560 x 1440 pixeli). Dimensiunile reduse şi rezoluţia înaltă asigură însă o densitate de 577 pixeli per inch, mai mare decât în cazul majorităţii dispozitivelor de pe piaţă.

Smartphone-ul este echipat cu 4 GB memorie RAM, 64 GB spaţiu de stocare şi sistemul foto prezent pe Honor 8 şi Huawei P9 (dual-camera cu 12 megapixeli pe spate şi 8 megapixeli pe faţă). Acumulatorul se încarcă până la 40% în doar 10 minute şi până la 70% în 20 de minute şi este construit din ceea ce Huawei numeşte ‘o structură specială moleculară din grafit’.

Numele ‘Honor Magic’ se referă în principiu la funcţiile avansate ale acestui smartphone. Fiind prevăzut cu un software numit ‘Honor Magic Live’, cu inteligenţă artificială, acest smartphone poate să facă viaţa utilizatorilor mai uşoară, asigurând acces la rapid la diverse funcţii şi informaţii.

De exemplu, inteligenţa artificială poate detecta când utilizatorul este la volanul unei maşini şi sugerează trecerea pe modul de condus, poate să recomande filme în funcţie de preferinţele exprimate pe reţelele de socializare. De asemenea, acest dispozitiv poate să afişeze automat codul de rezervare în momentul în care ajungi în aeroport.

Din păcate, Honor Magic va fi lansat momentan doar în China. Însă, având în vedere că celelalte versiuni ale smartphone-ului au fost lansate internaţional de Huawei,  nu ar fi ieşit din comun să îl vedem în magazinele din Europa în lunile următoare.

Leave a Reply