Miss Puerto Rico, încoronată Miss World 2016

Stephanie del Valle, Miss Puerto Rico, în vârstă de 19 ani, este câstigătoarea celei de-a 66-a ediții Miss World din 18 decembrie, care a avut loc în MGM National Harbor, Oxon Hill, Maryland, Statele Unite ale Americii.

Marele final al celui mai prestigios concurs mondial a fost găzduit de fosta Miss World 2013, Megan Young și de actorul Jason Cook.

Conform AFP, tinerei del Valle i-a fost înmânată coroana de către Mireia Lalaguna, din Spania, care a obținut acest titlu în 2015: ‘Este o onoare și o mare responsabilitate să reprezint Caraibe’, a declarat Stephanie del Valle.

Miss World 2016 este studentă, vorbește trei limbi (spaniolă, engleza și franceză) și dorește să lucreze în industria divertismentului.

Spectacolul de deschidere a ceremoniei a constat într-un număr de dans în care aspirantele la titlul de Miss World au avut ocazia să-şi etaleze atât talentul la dans cât şi rochiile superbe.

În acest an, concursul Miss World a introdus probe noi. Competiţia sportivă a fost câştigată de Miss Cook Islands şi Multimedia Award a fost câştigat de către Miss Philippines. Titlul de ‘frumusete cu scop’ a fost câştigat de Miss Indonesia, iar proba de talent a fost câştigată de superba Miss Mongolia.

Pe parcursul probei ‘întrebări şi răspunsuri’, Miss Puerto Rico a fost întrebată cum ar schimba lumea daca ar avea această oportunitate. Frumoasa Stephanie a răspuns că dacă ar putea, ar încerca să diminueze discriminarea şi să promoveze ‘acceptarea’ diferenţelor dintre oameni.

Stephanie del Valle s-a clasat înaintea a 116 concurente. Yaritza Miguelina Reyes Ramirez, din Republica Dominicană a obținut locul al doilea, iar Natasha Mannuela, din Indonezia, a ocupat locul al treilea pe podiumul mondial.

Leave a Reply