Regele a declarat pentru L’Equipe faptul că stilul de joc al lui Messi şi echipa incredibilă a ‘catalanilor’ au schimbat fotbalul la nivel mondial.

‘Messi, pe lângă talentul său, este înconjurat de jucători fenomenali. El a avut șansa de a face parte dintr-o echipă cu alți 20 de jucători de excepție’ a declarat Gheorghe Hagi.

Potrivit fostului internaţional roman, stilul relaxat şi atitudinea ‘casual’ a fotbalistului de origine argentiniană l-au transformat pe acesta într-un jucător de excepţie.

‘Ceea ce contează la Barcelona este spiritul, talentul, tehnicile şi jucătorii talentati’, a adăugat Gheorghe Hagi pentru publicaţia franceză.

Hagi consideră că un jucător binecuvântat, cu un talent excepţional, este 100% împlinit în momentul în care joacă pentru o echipă pe măsură: ‘Pentru a fi un jucător bun trebuie să joci pentru o echipă foarte mare. Deoarece echipa este capabilă de a te transforma într-un atlet şi mai bun’.

FC Barcelona este unul dintre cele mai apreciate şi mai cunoscute cluburi sportive din lume.

FC Barcelona a fost înfiinţat în 1899 de fostul jucător de origine spaniolă Joan Gamper şi a devenit un adevărat simbol al Spaniei.

Motto-ul ‘catalonilor’ este: ‘Barça este mai mult decât un club’ (catalană: FC Barcelona – mes que un club).

Lionel Andrés Messi este fotbalist argentinian care joacă în prezent pentru FC Barcelona în Primera Division.

Argentinianul este cel mai bun jucător al generației sale şi, bineînţeles, unul dintre cei mai străluciţi fotbalişti din istorie.

La vârsta de 21 de ani, Lionel Messi a fost desemnat Cel mai bun jucător al anului.

Leave a Reply