Giulia se reîntoarce în trupa, care a consacrat-o după mai bine de cinci ani.

Cumnata lui Şerban Huidu a activat în DJ Project timp de doi ani, însă la scurt timp după ce aflat că este însărcinată cu primul său copil, Giulia a hotărât să-şi lase cariera muzicală pe planul doi.

Fosta solistă, Adela Popescu, nu a reuşit să facă faţă turneurilor solicitante ale lui Gino Manzotti şi a lui DJ Maxx, aşa că a preferat să se retragă de pe scena muzicală.

Datorită faptului că Giulia şi-a făcut deja o familie iar lucrul sub presiune nu mai reprezintă o problemă pentru aceasta, solista în vârstă de 32 de ani a hotărât să accepte propunerea DJ-ilor.

Majoritatea fetelor, care au făcut parte din DJ-Project la un moment dat, au hotărât să renunţe la cariera muzicală pentru a se dedica familiei.

Deoarece Giulia are deja o fetiţă şi un băieţel, fosta membră a trupei Candy este de părere că acesta este momentul ei.

Printre fostele soliste ale trupei timişorenilor se numără: Ellie White, Claudia Pavel, Manuela Chereji, Ela Roşe, Xenia Costinar şi, nu în ultimul rând, Adela Popescu.

Formaţia DJ Project a fost fondată în urmă cu 16 ani la Timişoara. De-a lungul anilor, piesele lor pop cu influenţe house au fost onorate cu numeroase premii.

Cea mai fructuoasă colaborare a celor de la DJ Project a fost cea alături de Ellie White, care la vremea aceea era cunoscută de fani sub numele de… Elena.

Leave a Reply