Mick Jaagger, devine pentru a opta oară tata, la 73 de ani

Mick Jagger, în vârstă de 73 de ani, a devenit joi tată, pentru a opta oară.

Pentru Mick Jagger însă, paternitatea nu este nimic nou, el fiind deja tatăl a șapte copii cu vârste cuprinse între 17 și 46 de ani: Karis, Jade, Elizabeth, James, Georgia, Gabriel și Lucas.

Acesta este primul copil al lui Jagger cu Melanie Hamrick, dansatoarea americană în vârstă de 30 de ani, cu care a început o relaţie în 2014,  după sinuciderea a fostei sale partenere, creatoarea de modă L’Wren Scott.

Conform purtătorului de cuvânt al artistului, atât băieţelul cât și mama sa, Melanie Hamrick, sunt în stare bună. ‘Fiul lui Melanie Hamrick și al lui Mick Jagger s-a născut în New York. Părinții sunt amândoi foarte încântați. Mick a fost la maternitate în timpul nașterii. Mama și copilul se simt bine și cerem mass-media să le respecte intimitatea’, a declarat agentul vedetei, Bernard Doherty, într-un comunicat citat de AFP.

Mick Jagger nu este singurul membru al formației The Rolling Stones care continuă să facă copii. Chitaristul Ronnie Wood, a devenit din nou tată la 69 de ani, când soția sa, Sally, i-a născut pe gemenii Alice Roşe și Gracie Jane.

Trupa Rolling Stones promovează în prezent cel de-al 25-lea album de studio, numit  ‘Blue & Lonesome’,  înregistrat la începutul lunii decembrie 2015.  Prin  acest disc Rolling Stones celebrează pasiunea pentru blues-ul din Chicago din perioada anilor 1930 – 1960.  Cel mai recent single extras de pe acest disc se numește ‘Ride ‘Em On Down’, videoclipul melodiei având-o în prim-plan pe actrița Kristen Stewart, cunoscută în special pentru rolul ei din seria filmelor ”Amurg/ Twilight”.

Leave a Reply