Cu toţii ne întrebam cum cuplul format din Jamie Dornan şi Dakota Johnson reuşesc să redea cu atâta acurateţe pasiunea unei relaţii de tip dominator-supusă.

Cei doi sunt atât de credibili, încât de cele mai multe ori, ne întrebam dacă aceasta pasiune nu a dat naştere şi unei idile în viaţa reală.

În timp ce actorul care îl interpretează pe Christian Grey este căsătorit şi are un copil, Dakota a negat orice zvon legat de o posibilă relaţie extra-conjugală cu fiecare ocazie.

Într-un interviu acordat, recent, revistei Vogue Dakota a dezvăluit o serie de detalii intime şi picante din spatele cortinei, printre care şi nuditatea în faţa camerelor.

“Nuditatea este foarte interesantă pentru un actor”, a declarat actriţă în vârstă de 27 de ani.

“Jamie şi cu mine am fost atât de apropiaţi în timpul scenelor încât nu mai exista inhibiţii între noi.”, a adăugat Dakota.

“Dar, vreau să spun, ce joc de noroc! Nici nu vreau să mă gândesc cum ar fi fost dacă Jamie era un nemernic. Nu există machiaj, nu există nici haine, nu există accesorii. Îţi mai rămâne doar să îţi expui adevăratul talent”.

‘Ma aflu într-o fază a vieţii mele în care sunt fascinată de femeile tinere dornice să îşi descopere sexualitatea. Asta fac eu momentan şi este foarte interesant.’

Părinţii Dakotei sunt celebrii actori Don Johnson şi Melanie Griffith. Deşi a apărut în mai multe pelicule înainte de obţinerea rolului din ’50 Shades of Grey’, rolul Anastasiei Steele a catapultat-o pe Dakota în elită Hollywood-ului.

Leave a Reply