Fosta Scorpie de la Izvorani a ţinut să lămurească mai multe aspecte legate de relaţia dintre fostul ei soţ şi Mr. Pink.

Încă de când Irina a fost în vacanţă în Los Angeles la mama sa, presa română a speculat că Irinel Columbeanu şi miliardarul de origine chineză nu sunt tocmai cei mai buni prieteni şi preferă să se evite, ori de câte ori Monica şi fostul ei soţ sunt nevoiţi să discute despre fiica lor.

În cadrul unei emisiuni transmise live, Monica Gabor şi-a exprimat aprecierea pentru fostul său soţ, de la care spune ea, a avut multe de învăţat.

Potrivit Monicăi, intre Mr. Pink şi afaceristul român nu exista niciun fel de tensiune iar relaţia dintre cei doi este una caracterizată prin respect reciproc.

„Sunt foarte fericită pentru viaţa pe care o am aici. Îl apreciez pe omul care e în viaţa mea. Îl apreciez şi pe cel care a fost în viaţa mea înainte. Consider că şi el m-a ajutat foarte mult şi doar cu aceşti oameni am reuşit să devin ceea ce sunt astăzi. Le mulţumesc amândurora. Totul e foarte bine. Sunt foarte încântată de fetiţa mea. Am vorbit cu ea”, a declarat Monica Gabor pentru Antena Stars.

„Mr. Pink i-a transmis la mulţi ani. Mr. Pink este omul care este întotdeauna dispus să îi cumpere tot ce îşi doreşte. Nu există să îi spună vreodată nu sau să îmi spună mie nu când vreau să îi iau ceva. Îi cumpărăm lucruri foarte des. Eu ştiu foarte bine cum este Pink. Este un om bun”, a adăugat Monica Gabor.

Leave a Reply