Prezentatoarea emisiunii difuzate de Pro TV ‘Ferma Vedetelor’ evită de fiecare dată să vorbească sau să recunoască relaţia pe care o are cu faimosul star indian Salman Khan.

Deşi presa indiană atestă faptul că cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de patru ani, Iulia ocoleşte subiectul de fiecare dată.

Însă, într-un interviu acordat recent, Iulia Vântur recunoaşte ca relaţia dintre ea şi starul bollywoodian este una specială.

Se pare că Salman Khan o consideră una dintre cele mai deosebite persoane din viaţa lui şi se consultă cu Iulia de fiecare dată când are o problemă.

Acelaşi lucru însă, este valabil şi pentru Iulia, care i-a urmat sfatul şi s-a hotărât să se apuce de cântat.

Ba mai mult, aceasta a susţinut deja două concerte în India.

“Mie îmi place şi întotdeauna mi-a plăcut să cânt, dar nu m-am gândit să fac un job din asta. Şi cei de aici m-au întrebat. Salman Khan m-a sfătuit să fac asta. El m-a încurajat. Sfatul pe care l-a urmat el toată viaţa lui e: dă mai mult decât poţi. Pentru show-ul respectiv am fost plătită. Am avut două show-uri până acum. Nu am să spun niciodată cât câştig, cum câştig. Nu am o avere şi nici nu îmi doresc o avere. (…) Eu am început cu lecţii de canto, apoi am înregistrat melodii. Mi-a spus cineva să mă apuc de asta. Totul a plecat de la o încercare. Nu sunt cântăreaţă, nu am pretenţia să mă numească cineva aşa. Sunt doar un simplu om. (…) Cel mai important e să ne iubim noi pe noi înşine, e un proces de durată. Încă lucrez să ajung la procent 100%. Inima mea iubeşte, dar sunt multe lucruri pe care le iubim în viaţă, mulţi oameni care încap în inimle noastre. Dumnezeu ştie mai bine. Există un răspuns acolo sus pe care încă nu l-am aflat”, a spus Iulia Vântur.

Leave a Reply