Artistul a încetat din viaţa pe data de 25 decembrie. Acum, la o lună după deces, noi informaţii ies la suprafaţă. Un prieten de al cântăreţului a dezvăluit detalii despre moartea acestuia.
Într-o emisuine pentru postul de televiziune BBC, un prieten apropiat, Andros Georgiou, a dezvăluit că Michael încă ducea o bătălie cu dependenţa pentru droguri.
”Drogurile puternice reveniseră în viaţa lui”, a destăinuit Andros. El şi cântăreţul britanic erau prieteni încă din copilărie.
Examinarea post-mortem nu a adus rezultate concludente despre moartea sa. O serie de investigatii sunt făcute pentru a determina cauza morţii, deşi nu este nimic suspect.
Prientenul lui crede că moartea lui George a fost doar un accident. Acesta a relatat ca în ultimele luni starul avea gânduri sinucigaşe, dar nu crede că sinuciderea i-a produs moartea.
Crede că inima i-a clacat după ce a combinat alcool cu droguri puternice şi cu antidepresive. Andros spune că artistul prefera cocaina.
Andros vrea să afle ”adevărul despre ceea ce s-a întâmplat, ce se afla cu exactitate în sângele lui în momentul morţii, cine i-a dat acele droguri şi de ce el începuse din nou să le consume.”
Crede că cineva i-a întunecat viaţa artistului din nou, pentru că acesta chiar părea fericit şi pe o cale mai bună în ultimul timp.
Acesta a spus că George era o persoană extrem de amabilă şi generoasa. Până în 1995, Andros l-a însoţit pe artist în turnee. Acesta este un producător muzical şi susţine că încă mai are câteva piese nelansate ale artistului.
George Michael a avut o carieră extrem de promiţătoare. A făcut parte din trupa “Wham!”, apoi a avut succes cu cariera solo.
Unele dintre cele mai populare cântece ale artistului sunt: “Careless whisper”, “Freedom” şi “One more try”.
Michael a câştigat şi multe premii: două premii Grammy şi trei Brit Awards printre multe altele.

Leave a Reply