Faimoasa jurată de la Kanal D cântărea nu mai puţin de 120 de kilograme în urmă cu trei ani. Raluca pare o cu totul şi cu totul altă persoană şi a declarat în nenumărate rânduri că nu şi-a imaginat niciodată că ar putea avea o astfel de siluetă.

După numeroase diete şi încercări eşuate de a slăbi, în urmă cu trei ani, Raluca a hotărât să recurgă la o intervenţie chirurgicală de micşorare a stomacului.

În prezent, bruneta cântăreşte 50 de kilograme şi mănâncă tot ce îi pofteşte inima.

În cadrul unei emisiuni TV, la care a fost invitată recent, Raluca le-a împărtăşit telespectatorilor meniul său zilnic.

Spre uimirea tuturor, acesta include produse precum ciocolată, pizza şi burgeri. Raluca nu se abţine de la absolut nimic, însă, are grijă la cantităţile pe care le consumă.

Potrivit starului mioritic, aceasta consumă mănâncă de mai multe ori pe zi, în cantităţi moderate.

În cadrul emisiunii Antena Stars, Raluca a pus pe un platou o parte din produsele pe care ea le consumă aproape zilnic. Pe farfurie puteai regăsi: chec, ciocolata, pizza, brânza, şuncă, paste şi multe alte bunătăţuri.

” Asta mănânc toată ziua. Și este foarte multă mâncare. Dar nu-mi refuz nimic. Ador dulciurile. Îmi place și shaorma. Asta am mâncat imediat după operație: shaorma. Mănânc constant hamburger. Mănânci o bucățică și gata, nu îți mai este foame. Peste jumătate de oră, o ora-trei, când vrei tu, îți mai tai o bucățică. Cartofi prăjiți și friptură, mai puțin. Nici mezeluri nu vreau… Brânză mănânc, brânză românească. Te saturi, îți faci poftele. Acum trei ani dacă mi-ai fi dat atât de puțină mâncare, te-aș fi omorât, spărgeam masa și rupeam prietenia. Eu toată viața am mâncat prostii. Eu nu sunt fan al mâncării sănătoase, sunt foarte pofticioasă. Analizele mele sunt perfecte, le refac la trei-șase luni. Aveam ficatul înecat în grăsime înainte de operaţie. Nu am renunțat la mâncărurile nesănătose, dar le mănânc în cantități mici”, a declarat Raluca.

Leave a Reply