Andreea Marin şi Tuncay Ozturk au anunţat anul trecut că divorţează. De atunci, tot felul de zvonuri au circulat. Toţi au fost surprinşi de vestea despărţirii lor de vreme ce păreau foarte fericiţi.
Vedeta a dat de înţeles că după divorţ intenţionează să treacă mai departe şi să îşi ia viaţa de la capăt. În timp ce Andreea vrea să pară detaşată, Tuncay vrea să dea de înţeles că viaţa lui este foarte ocupată pe plan profesional.
Acesta a postat o poză pe Facebook, unde a scris: “O instantanee, înainte de a intra la tratament!” Oamenii l-au taxat pentru gafa făcută. Medicul a postat fotografia în timp ce fosta soţie dădea un interviu pentru o emisiune la Antena Stars.
Andreea a declarat că ultimul an a fost unul dificil. “A fost un an greu pentru mine, dar nu vreau să mă plâng. Sunt genul de om care priveşte înainte,” a zis Marin.
Acest an, artista plănuieşte să aibă mai multă grijă de ea, să continue cu  alimentaţia sănătoasă şi cu cât mai multă mişcare.
Andreea şi Tuncay s-au căsătorit în decembrie 2013, după ce artista a trecut printr-un divorţ cu Ştefan Bănica Jr; cu care a fost căsătorită timp de 7 ani. Ea şi Bănica au un copil, Violetă.
Andreea a mai fost căsătorită o dată înainte de cei doi, timp de cinci ani , cu Cristian Gheorghiţă.
Vestea divorţului de Tuncay a venit în octombrie. Au fost căsătoriţi  timp de doi ani şi nouă luni. Aceştia au anunţat fanii de decizia luată pe Facebook.

Leave a Reply