Ceremonia de investire a noului preşedinte a generat o adevărată nebunie în mediul online.

Presa americană nu s-a lăsat până nu a captat orice detaliu sau gest realizat de către Donald Trump sau unul dintre membrii familiei sale.

Pe lângă ţinutele abordate de Melania Trump sau fiicele mogulului american, un alt detaliu care nu le-a scăpat utilizatorilor şi jurnaliştilor a fost mimica fostei Prime Doamne Michelle în timpul primei ceremonii de investire.

Unul dintre momentele epice a fost cel în care Melania i-a oferit predecesoarei sale o cutie rafinată de la Tiffany & Co.

Deşi alte persoane ar fi fost în delir la primirea unui astfel de cadou, expresia feţei lui Michelle a fost una nepreţuită.

Una dintre cele mai sugestive a fost cea în care Michelle primeşte cadoul.

Imaginea a devenit virala pe internet iar utilizatorii au asociat-o cu afirmaţia: “Melania în timp ce îi ofer lui Michelle discursul înapoi”.

Imaginea a stârnit râsete şi tot atâtea controverse.

Potrivit huff.ro, deşi mulţi au speculat că în misterioasă cutie se afla o bijuterie extrem de scumpă, specialiştii susţin că mărimea acesteia nu este caracteristică celor pe care Tifanny le foloseşte pentru a împacheta bijuteriile.

Se pare că ambalajul conţinea o ramă de tablou în valoare de 950$ sau o tavă de argint de 4.400$, scrie sursa menţionată.

Leave a Reply