Căută „asshole” pe Twitter și primul rezultat afișat va fi profilul lui Donald Trump

Mai mulți utilizatori Twitter au descoperit recent o coincidență stranie.

Aparent, atunci când efectuezi o căutare pe Twitter introducând cuvântul cheie „asshole” (tâmpit), primul rezultat afișat este profilul lui Donald Trump.

Din păcate pentru cel de-al 45-lea președinte al Statelor Unite ale Americii, aceasta nu este o farsă sau o glumă nevinovată.

ts9jdypgci1rd7ozpn9j

Este cruda realitate!

În plus, în momentul în care introduceți în search bar cuvintele „bigot” sau „fascist”, veți primi același prim rezultat: Trump.

În momentul efectuării unei căutări în funcție de cuvântul „asshole”, un alt lucru incredibil de amuzant va sări în ochii utilizatorilor.

Față de celelalte profiluri care apar, Trump este singurul care nu a postat niciodată conținuturi în care să utilizeze acest cuvânt.

În ciuda faptului că acest lucru ar fi trebuit să determine clasarea lui Trump cât mai jos în acest top, în mod straniu și inexplicabil, profilul președintelui apare primul.

Conform specialiștilor, acest fapt este rezultatul unor hackeri, care s-au folosit de cunoștințele lor vaste în procesul optimizării motorului de căutare (SEO), pentru ca numele lui Donald Trump să fie afișat pe ecranele din întreaga lume în momentul efectuării acestei căutări.

În urmă cu 12 ani, un specialist de la Google a explicat cum se pot realiza aceste farse.

Și anume, hackerii folosesc cuvinte precum ‹tâmpit› sau ‹fascist› în conexiune directă cu profilul lui Trump, împingându-l astfel în topul căutărilor pentru acești descriptori.

În ciuda faptului că majoritatea americanilor îl consideră pe Donald Trump total nepăsător în fața criticilor care i se aduc în permanență, s-ar părea că noul președinte este de fapt destul de sensibil la astfel de glume.

Leave a Reply