Presupunere șocantă: Agenții de la Casa Albă, echipați cu ... mâini false?

Este posibil ca bodyguarzii lui Trump să fi fost echipați cu mâini false în timpul paradei din Ziua Inaugurării?

Acest zvon, ce a făcut înconjurul lumii într-un timp relativ scurt, pare desprins din clasicele povești cu James Bond. Strania poveste continuă să alimenteze presa de peste ocean.

După ce s-a efectuat o analiză atentă a fiecărui detaliu din timpul ceremoniei de inaugurare a celui de-al 45-lea președinte al Statelor Unite ale Americii, teoria „mâinilor false” a început să ia amploare.

Aparent, agenții responsabili de siguranța lui Trump, nu își țin mâinile cu adevărat la vedere.

Se pare că oamenii președintelui au purtat proteze destinate să ascundă faptul că aceștia își țineau mâinile cele adevărate sub paltoane, strângând arme automate de mici dimensiuni în palmele lor încleștate.

Aceste măsuri extreme de securitate au fost cele mai ciudate din istoria Americii, adoptate în ziua inaugurării.

Pe drumul lor spre Casa Albă, Donald Trump împreună cu familia sa au făcut mai mult opriri pentru a își saluta spectatorii.

Potrivit mai multor experți, agentul care a fost permanent poziționat în spatele familiei prezidențiale era echipat cu mâini false.

Ziua Inaugurării, desprinsă din filmele cu spioni

În ciuda faptului că asasinatul lui Kennedy s-a produs în urmă cu 54 de ani, se pare că Serviciile Americane de Inteligență încă sunt în gardă și au luat în considerare un alt atac de acest gen.

Cu atât mai mult cu cât Trump reprezintă o țintă atrăgătoare pentru majoritatea americanilor.

În 1981, președintele Ronald Reagan a fost de asemenea împușcat, la doar două luni după instalarea la Casa Albă. Misterul a fost elucidat, criminalul a fost prins, însă nu se poate spune același lucru și despre cazul Kennedy.

Leave a Reply