Putin și pasiunea sa pentru muzică: Este posibil să-și fi greșit cariera?

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a susținut un show fără precedent în timpul unei întâlniri cu studenții de la Moscow State University.

Liderul de Kremlin a uimit întreaga lume printr-un video ajuns viral ce a luat cu asalt rețelele de socializare din întreaga lume.

Motivul?

Șeful statului a interpretat Imnul cosmonauților, acompaniat de un tânăr care cânta la chitară.

Surprinzătorul eveniment a avut loc cu ocazia Zilei Sfintei Tatiana și a Zilei Studenților.

Potrivit TASS, Putin le-a mărturisit studenților de la Universitatea de Stat din Moscova poziția sa privind Europa. Și anume, din punctul său de vedere, statele europene trebuie să lupte pentru unitate, în ciuda tuturor tentativelor ce promovează dezbinarea.

De asemenea, Vladimir Putin nu a ezitat în a îl cita pe Lev Tolstoi în timpul discursului său. Astfel, acesta a declarat că nu există nimic mai „nenatural decât o stare permanentă de război”.

Așadar, șeful statului rus și-a întărit opinia, afirmând: „Cel mai natural lucru pe care umanitatea este obligată să îl facă este să păstreze mereu vie în memorie amintirea tragediilor anterioare și să încerce din răsputeri să le evite pe viitor.”

Umanitatea nu trebuie să piardă din vedere, nici măcar pentru o secundă, că istoria este mereu scrisă de cei rămași în viață. Însă, supraviețuitorii tragediilor nu trebuie să îi uite niciodată pe cei care au platit cu prețul vieții pentru a le oferi acestora dintâi posibilitatea de a trăi și de a scrie istoria, a mai spus Putin.

Pasiunea arzătoare a lui Putin

Momentul artistic al președintelui rus a avut loc la finalul vizitei sale oficiale. Putin a părut absolut încântat să cânte „14 minute până la start”, faimosul imn sovietic.

Nu este pentru prima oară când Putin își demonstrează în public pasiunea pentru muzică.

Anterior, în 2012, liderul de la Kremlin și-a încântat audiența cântând „Blueberry Hill”.

Leave a Reply