albul

Noaptea trecută, celebritățle au avut o noapte glamuroasa la Premiile SAG. Toate acestea au strălucit în tot felul de rochii couture.
Albul pare a fi culoare preferată de vedete. Multe dintre acestea au abordat stilul.
De la rochii la costume cu pantaloni, gama este largă. Acest lucru este cu siguranţă o sursă de inspiraţie pentru viitoarele mirese.

Julie Bowen a purtat o rochie uşor transparentă, care a fost, desigur, albă. Ea a asociat bijuterii de la Randall Scott ţinutei.
Brie Larson a ales, de asemenea, această culoare. Ea a purtat Jason Wu și o pereche de încălţăminte negre create de Jimmy Choo.
Kerry Washington a purtat o rochie albă cu mâneci lungi. Brand-ul a fost Cavalli Couture. Aceasta a purtat bijuterii create de Neil Lane.
Rebecca Romijn a purtat o rochie cu o crăpătură amplă pe picior. Ea a purtat părul într-un coc înalt. A asociat rochia albă cu un clutch albastru Edie Parker. De asemenea, ea a purtat inele topaz și cercei safir, care au contrastat perfect cu albul rochiei.
Meryl Streep, de asemenea, a optat pentru alb. In vârstă de 67 de ani, a arătat superb într-o rochie Valentino. Ea a purtat un clutch de aceeaşi culoare şi bijuterii Fred Leighton. Părul ei a fost lăsat în jos.
Viola Davis a purtat o rochie fără bretele, creată de Vivienne Westwood. Ea a purtat un colier maxi și un clutch din piele neagră.
Natalie Portman a purtat o rochie albă Dior. Ea a avut, de asemenea, un clutch alb și bijuterii Tiffany.
Danielle Brooks a purtat un costum Christian Siriano făcut la comandă, care avea o trenă.
Kirsten Dunst a potrivit rochia albă Dior cu buze îndrăzneţe, roşii. De asemenea, ea a purtat un colier cu diamante.

 

Leave a Reply