david si victoria

Cuplul, care a fost căsătorit timp de 18 de ani, tocmai a dezvăluit că şi-au reînnoit jurămintele. David și Victoria sunt încă într-o relaţie puternică după atâția ani.
Acest week-end, într-un interviu pentru BBC Radio 4, Beckham a vorbit despre căsătoria lui şi despre frumoasa lui soţie. De asemenea, el a admis că el şi Victoria şi-au reînnoit jurămintele recent.
“Ne-am reînnoit jurămintele. A fost mult mai privat, aproximativ șase oameni, în casa noastră “, a dezvăluit David.
El şi-a reamintit de ziua nunţii de acum 18 ani. Atunci, petrecerea a fost plină de invitaţi celebri şi lux.
În ceea ce privește viața sa, David este foarte mândru de ceea ce el și soția lui au realizat împreună. Este mândru de cei patru copii și modul în care aceştia au evoluat împreună ca o unitate.
Mariajul lor este destul de normal, în ciuda faimei. El a admis că au fost şi momente grele, dar au reușit să păstreze un echilibru. Dragostea și respectul pe care le nutresc unul pentru celălalt cu siguranţă au ajutat.
David îşi aduce aminte când Victoria i-a atras pentru prima dată atenţia: “Am văzut-o o săptămână înainte, și trebuie să îi fi atras şi eu atenţia, pentru că săptămâna următoare s-a întors pentru un alt joc.”
David şi Victoria este unul dintre cele mai faimoase cupluri de la Hollywood. Sunt, de asemenea, printre puținele cele care au reușit să fie împreună pentru o perioadă atât de lungă de timp.
Fiecare apariţie a lor şi a celor patru copii este mereu urmărită cu atenţie.
Toată lumea îi admiră pe cei doi și pe copii. Cei patru au moştenit cu siguranţă genele bune ale părinţilor.

Leave a Reply