mayweather si mcgregor

Au existat speculaţii pentru o vreme că McGregor și Mayweather vor lupta. Acum, posibilitatea pare mai mare decât oricând.
Campionul irlandez a vorbit despre posibila lupta. Conor crede că prețul implicat în joc va fi mare, el estimează 1 miliard de dolari.
McGregor a ţinut o sesiune Q&A  pe Instagram. În video, a dezvăluit, printre altele, câteva detalii despre luptă. Potrivit lui Conor, meciul va avea loc fie  acest an, fie la începutul anului 2018.

Mayweather este primul care a răspândit zvonuri despre luptă. A spus că va lupta cu irlandezul pentru 100 de milioane de dolari.
Preşedintele UFC, Dana White, a intrat în discuţie. A spus că ar putea ţine lupta. De asemenea, a vorbit despre Floyd, spunând că irlandezul l-ar fi bătut sigur.
“Este lupta pe care o vreau. Am vârsta. Nu te poţi pregăti pentru un stil ca mine,” a spus campionul în vârstă de 28 de ani, încrezător în forțele sale.
El a dezvăluit că este pe urmele lui Mayeather. Îl va învinge. Le va da fanilor ceea ce doresc.
Mayweather, de asemenea, a vorbit despre luptă. Este destul de sigur că se va întâmpla. Crede că totul va fi despre divertisment.
Spera că fanii vor veni tot drumul din Marea Britanie. Jucătorul UFC în vârstă de 39 de ani recunoaște că va avea un adversar dur.
De asemenea, a dezvăluit înainte că este dispus să lupte pentru 100 milioane de dolari, în timp ce preşedintele UFC vrea doar să-i dea 25 de milioane de dolari.
Jocul nu a fost planificat în mod oficial, dar șansele să se întâmple sunt imense. Meciul va fi cu siguranţă unul mare pentru UFC. Mulți aşteaptă cu nerăbdare.

Leave a Reply