Oamenii de stiință au descoperit o nouă modalitate foarte bună de a imprima hârtia folosind doar lumina.

Descoperirea este una cu adevărat fantastică, deoarece protejează, de asemenea, mediul înconjurător și este un procedeu mult mai ieftin în comparație cu alte moduri de a imprima.

Procesul este destul de simplu. Tot ceea ce trebuie să faceți este să puneți un strat format dintr-o particulă specială pe foaie și, atunci când lumina se apropie de ea, va schimba culorile.

Echipa de cercetare este formată din oameni de știință din China și Statele Unite ale Americii, ce garanteaza că această tehnică funcționează cu succes pentru diferite tipuri de imprimare.

Este o metodă ieftină, deoarece aceasta nu are nevoie de cerneală și, de asemenea, reciclarea nu este un factor pentru care ne mai facem griji.

Un membru al echipei spune că imprimarea folosind lumina are proprietăți similare cu imprimarea normală. Foaia se simte și arată la fel.

Beneficiile privind costurile și mediul înconjurător sunt extraordinare.

La început, print-ul este albastru. Atunci când este atins de lumină, acesta devine incolor. Textul va rămâne incolor până la cinci zile sau chiar mai mult.

Echipa crede că produsul va fi foarte căutat pe piață. Un alt avantaj este acela că potențalii clienți vor economisi bani, fără a fi nevoie să cumpere tot timpul cerneală.

Pe lângă această tehnologie de imprimare, cercetătorii doresc să dezvolte și o imprimantă care să fie compatibilă.

Ei cred că acesta este viitorul. Ce-i drept, sună bine până acum: Imprimarea se poate realiza de acum cu ajutorul luminii.

Leave a Reply