Cu toate că va trebui să mai așteptăm puțin până când vara va decide să își arate fața, nu e nimic în neregulă dacă începeți să vă cumpărați ochelari de soare încă de pe acum.

O companie australiană s-a aliat cu Visa și împreună ne propun o nouă invenție.

Acești ochelari de soare sunt ideali pentru zilele însorite petrecute pe plajă sau la concerte și festivaluri de muzică.

Se pare că ochelarii de soare și plățile contactless vor merge mână în mână de acum înainte.

Cel puțin asta este ideea din spatele Wave Shades, un sistem de plată contactless, introdus în cadrul acestor ochelari de soare.

Chip-ul a fost dezvoltat pentru prima dată de compania Imano și poate fi utilizat pentru efectuarea de plăți contactless.

De asemenea, dispozitivul este rezistent la apă și poate fi atașat la ceasuri și brățări fitness, precum ne-au asigurat producătorii device-ului.

Așa că, atât ochelari de soare Wave și întregul sistem, va reinventa modul în care vom plăti pentru cumpărături de acum înainte.

Prin alegerea acestei tehnologii, va deveni posibil să efectuăm o plată doar prin atingerea ochelarilor ce dispun de sistem contactless. Amprenta noastră se va conecta automat la contul Visa.

Asta e tot! Îți atingi ochelarii și poți să pleci acasă cu sacoșa plină de cumpărături.

Nu va mai fi nevoie să cari portofelul în buzunar și să stai cu grijă că îți va fi sustras fără să îți dai seama atunci când ești în locuri aglomerate.

Invenția unui dispozitiv impermeabil cu un sistem de plată contactless încorporat într-un obiect care poate fi purtat oricând în timpul zilei ne va scăpa de foarte multe griji.

Leave a Reply