Idealurile frumuseții au un sens diferit pentru fiecare țară.

Dacă ați crezut ca Miss Univers sau Miss World sunt cele care stabilesc standardele de frumusețe, v-ați format o impresie complet eronată.

În scopul de a afla ce este considerat “frumos” pentru culturile lumii, ar trebui să vă rezervați hoteluri în diverse colțuri ale lumii și să le solicitați localnicilor informațiile care vă interesează.

O altă metodă bună de a analiza și de a studia aceste lucruri ar fi, de asemenea, un sondaj online.

Raspunsurile la aceste chestionare sunt extrem de complexe și, de asemenea fascinante, deoarece, în acest fel descoperim cât de diferiți suntem cu adevărat.

În cazul în care, în China sau Japonia, pielea extrem de luminoasă este considerată frumoasă și regală, în alte țări, aceste caracteristici sunt plictisitoare și fără gust.

Frumusetea este un lucru relativ și dacă îți place să călătorești, vei înțelege mai bine unele ritualuri de frumusețe internaționale care sunt de-a dreptul ciudate.

Cu toate că ar părea desprinse din altă lume, acestea încă mai există.

De exemplu, în Japonia, dintii stricați sunt considerați sexy, în timp ce în Occident, dinții de un alb strălucitor, perfect simetrici, sunt cheia unui zâmbet fermecător.

Brățările care acoperă întreaga suprafață a corpului

Această tradiție reprezintă o calitate a femeilor și bărbaților din Etiopia. Brățările corporale sunt considerate aducătoare de noroc.

Look-ul japonez de păpușă

Unele femei tinere în Japonia optează pentru colorarea părului și unghiilor în culori foarte intense. Unele dintre ele sunt, de asemenea, dispuse să își albească fața și apoi să-și aplice tone de fard roz.

Leave a Reply