Visul chocoholicilor de pretutindeni va deveni realitate.

Compania care produce unul dintre brandurile preferate ale iubitorilor de dulciuri, cum ar fi Oreo, angajează oficial un degustător de ciocolată.

Anunțul de muncă a fost postat pe LinkedIn, iar compania spune că se află în căutarea unui candidat cu o pasiune neimaivăzută pentru bomboane și o bună intuiție despre gustul ideal, pentru a îi ajuta să testeze și să creeze produse noi peste tot în lume.

Așa că, dacă ești un entuziast al ciocolatei și dorești să încerci noi gusturi și băuturi delicioase din cacao, Mondelēz International ar putea avea loc de muncă pregătit pentru tine.

Ai nevoie doar de o stare bună de sănătate, un bun simț al gustului și mirosului, o cantitate mare de onestitate și obiectivitate și opinii clare și pertinente despre produsele pe care le testezi.

Desigur, postarea acestui anunț a fost, de asemenea o modalitate foarte bună și ieftină pentru a face publicitate.

Nu numai că pare a fi cel mai bun loc de muncă, în adevăratul sens al cuvântului, cu oportunități uriașe de călătorie și de răsfăț, dar este, de asemenea, un loc de muncă part-time, iar candidatul va trebui să lucreze doar 7 ore pe săptămână, ceea ce înseamnă că are timp suficient pentru a scăpa de efectele desfătării cu prea multe bomboane sau ciocolată.

Așa că, dacă ești îndrăgostit de ciocolată de ceva timp și încă nu te-ai decis să duci lucrurile la nivelul următor, acest anunț nu face decât să te încurajeze să îți oficializezi relația.

Nu vă veți întâlni de prea multe ori pe săptămână și, surprinzător, nu vei avea remușcări. Dar nici nu te poate acuza nimeni că profiți de pe urma relației. Pentru că, până la urmă, tu doar îți faci meseria…

Leave a Reply