Bagajele de mână sunt, adesea, o povară atunci când doriți să călătoriți și să nu aveți mâinile ocupate sau atunci când trebuie să așteptați câteva ore în aeroport până să vă îmbarcați.

Doi designeri australieni au creat un sacou care vă va scuti de durerea provocată de un bagaj de mână.

Haina este disponibilă în trei lungimi diferite și poate transporta aproximativ 15 kg de bagaj în toate buzunarele. Jacheta este proiectată cu cel puțin 14 compartimente și alte două buzunare, care pot fi separate.

Invenția le vine în ajutor celor care trebuie să plătească bagajul suplimentar de mână atunci când călătoresc sau atunci când li se impune o limită de greutate.

Astfel, nu va mai trebui să vă umpleți până la refuz geanta și restul buzunarelor în așa fel încât să obțineți un look … destul de suspect.

Multi-jacheta vă poate ajuta să vă transportați bagajul pe umeri – literalmente – o pereche de pantofi, un aparat de fotografiat sau chiar laptop-ul.

Haina are câte un buzunar desemnat pentru fiecare dintre aceste obiecte și nu numai.

Creatorii piesei revoluționare de îmbrăcăminte sunt proprietarii unei companii australiene.

Nu contează cât de „la modă” sunt jachetele în acest sezon, întrucât haina poate fi ajustată pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

Ea are trei dimensiuni diferite si poate fi purtată ca un sacou, caz în care nu vă veți putea folosi decât de 8 buzunare.

A doua variantă are o lungime ¾ și dispune de 11 compartimente sau, în cazul variantei „full option” vă veți putea bucura la maxim de această haină, la adevărata ei capacitate.

Există, de asemenea, și o versiune pentru bărbați, care dispune de aceleași caracteristici ingenioase.

Leave a Reply