Angajații unei companii de asigurări din Londra sunt de-a dreptul furioși.

Care este motivul? Consiliul de conducere le-a impus o nouă restricție.

Potrivit BBC, personalul de la Lloyd nu mai are permisiunea de a consuma alcool în timpul programului de lucru.

Celor 800 de angajați li s-a interzis consumul de băuturi alcoolice între orele 9 și 17, în conformitate cu noua regulă.

Societatea de asigurări a declarat că măsura este în discuții de ceva vreme, ca o încercare de a readuce compania pe drumul cel bun.

După cum a raportat BBC, noua regulă se aplică doar angajaților de importanță medie pentru firmă și nu pentru colaboratorii acesteia, precum brokerii.

Cu toate acestea, personalul în cauză a calificat decizia ca fiind “absurdă”, iar unii dintre aceștia chiar iau în calcul opțiunea de a renunța la actualul loc de muncă.

Cei mai mulți dintre ei și-au exprimat frustrarea și furia pe platformele social media.

“Ne vor impune și să mergem la culcare mai devreme?”, a întrebat unul dintre membrii personalului.

Un brunch însoțit de o băutură alcoolică reprezintă o necesitate atunci când vine vorba despre afaceri peste tot în lume.

Aparent, această parte a zilei este ideală pentru a semna noi oferte sau contracte și pentru a îmbunătăți relațiile dintre partenerii și colaboratori.

În documentul adresat angajaților, Lloyd a explicat că efectuarea unei analize amănunțite a plângerilor și a cazurilor privind sancțiunile disciplinare din ultimii doi ani au relevat că mai mult de jumătate dintre acestea sunt legate de alcool.

Între timp, purtătorul de cuvânt al companiei a explicat că, dacă cineva încalcă regula, managerul este responsabil să aplice cea mai adecvată sancțiune.

O soluție la fel de bună ar fi, de asemenea, demisia.

Leave a Reply