Secolul 20 ne-a adus unele dintre cele mai mari vedete care au pășit vreodată pe fața pământului.

Pornind de la Marilyn Monroe si Elizabeth Taylor, până la Elvis Presley. Cu toții și-au lăsat amprenta asupra lumii, într-un fel sau altul.

Desigur, ei au fost mereu plini de farmec, dar cum au reușit să se mențină în formă?

Aparent, cu diete nebune și adesea periculoase. Iată câteva exemple:

Maria Callas, care s-a luptat cu greutatea încă din tinerețe, a reușit la un moment dat să slăbească mai mult decât oricând.

Secretul ei? Viermii intestinali. Și nu este singura care a încercat.

Se pare că era la modă să înghiți tenie în anii 40. Apoi, nu îți rămânea decât să aștepți să își facă treaba prin intestinele tale.

Aceasta dieta este foarte periculoasă, deoarece tenia poate face ravagii în organism.

Șocant, în Mexic încă se practică această procedură aberantă și costă chiar 1500 $.

Marilyn Monroe avea de asemenea o rețetă specială pe care o punea în aplicare în fiecare dimineață.

Ea își începea ziua cu un pahar de lapte amestecat cu un ou crud. Monroe a declarat la un moment dat că acest mic truc o ajuta să își mențină greutatea.

Însă, medicii de astăzi o contrazic, întrucât „dieta” aceasta poate veni la pachet cu multe alte complicații. Oul crud poate fi infestat cu Salmonella, de exemplu.

Elvis Presley a căzut în cealaltă extremă, astfel că se desfăta cu mese exagerat de bogate în calorii: mai exact, peste 8.000.

În general, starul se hrănea numai cu alimente fast food. Îi plăceau atât de mult încât, uneori, se trezea în mijlocul nopții pentru a se bucura de aceste delicii.

Acest obicei alimentar l-a făcut să ia în greutate. Și este de înțeles, având în vedere că, la micul dejun, Elvis obișnuia să servească cârnați, biscuiți cu unt, ouă și șuncă.

Și Elizabeth Taylor se numără printre starurile cu obiceiuri culinare dubioase.

Aceasta obișnuia să întindă unt de arahide peste friptură. În plus, nu trecea nicio zi fără ca diva să nu servească cocktailuri slab alcoolizate la micul dejun și Jack Daniels la cină.

Leave a Reply