Această teorie va schimba cu siguranță stereotipul despre femeile care aleg să aibă copii după 40 de ani.

Se pare că toată lumea crede că vârsta înaintată la care alegi să ai copii își va pune amprenta pe sănătatea nou-născutului.

Aceasta descoperire vine pentru a demonta toate preconcepțiile anterioare.

Sunt șanse mari ca acești copii să fie mai inteligenți decât media.

Situația financiară și obiceiurile sănătoase ale mamei sunt indici care ar putea influența acest rezultat într-o mai mare măsură decât vârsta de concepere a copilului.

În zilele noastre, tot mai multe femei aleg sa își clădească o familie la vârste din ce în ce mai înaintate.

Cei mai mulți tineri doresc mai întâi să își construiască o carieră solidă, cu un venit substanțial și să ajungă la o stabilitate financiară înainte de a trece la următorii pași: căsătoria și aducerea pe lume a unui copil.

Studiul a fost efectuat la Londra și s-a concentrat asupra copiilor născuți în anul 2001.

În comparație cu copiii care au fost născuți de mame mai în varstă, cei făcuți la tinerețe au demonstrat că nu sunt la fel de inteligenți și nu posedă abilități cognitive la fel de impresionante.

Cercetătorii cred că acest lucru se datorează modului în care au evoluat femeile de vârsta a doua.

În trecut, femeile aveau al patrulea copil la aceeași vârstă la care, acum, îl au abia pe primul.

Femeile în vârstă sunt în măsură să ofere mai multă atenție și o educație mai bună copiilor lor, deoarece ele au deja o stabilitate financiară și mai multă experiență de viață.

De asemenea, femeile mai în vârstă tind să acorde mai multă importanță sănătății lor și sunt mai puțin predispuse la fumat in timpul sarcinii.

Așadar, atenția acordată copiilor dvs. cântărește mai mult decât orice altceva în dezvoltarea abilităților lor cognitive.

Leave a Reply