Faptul că soția lui Kanye West este extrem de geloasă pe presupusa ei prietenă, Beyonce, nu este tocmai un secret pentru nimeni.

După ce a aflat că este însărcinată cu Saint, frumusețea de origine armeană a trăit cu impresia că acesta este momentul ei de glorie supremă.

Pentru Kim, aceasta era ocazia perfectă să fure lumina reflectoarelor ațintită, bineînțeles, asupra lui Bey.

Și așa a fost, pentru o vreme, căci zilele de glorie ale lui Kim au apus repede.

Mai exact, faima lui Kim s-a diminuat luna trecută, atunci cand Beyonce a anunțat ca ea și Jay Z asteapta gemeni.

Din nefericire pentru soția lui Kanye, zilele ei de “regina social media” s-au încheiat în minutul în care Beyonce a postat fotografiile în care își etala sarcina, care au luat cu asalt internetul.

Anunțul lui Beyonce a devenit viral. Imaginile sale s-au transformat rapid în postările cu cele mai multe likeuri pe Instagram.

Intre timp, Kim a devenit atât de frustrată pe atenția obținută de Beyonce, încât aceasta chiar a luat în considerare opțiunea de a face un al treilea copil.

Un alt aspect care a înfuriat-o pe Kim a fost faptul că Beyonce i-a ascuns sarcina.

Adevărul este că Bey și-a ascuns sarcina de întreaga lume și nu a anunțat public decât atunci când s-a simțit pregătită să o facă. Însă, Kim a luat-o personal.

Aparent, vestea că domnul și doamna Carter vor avea trei copii a făcut-o pe Kim să o ia razna.

De fapt, Kim se consideră o vedetă mai importantă decât Beyonce și nu înțelege de ce nu are parte de atâta atenție precum Queen B.

Leave a Reply