În scurt timp se va da startul sezonului carnavalelor. Mai mult decât atât, Carnavalul de la Viena este chiar după colț.

Ne-am întrebat care va fi cea mai cool deghizare de anul acesta, iar răspunsul nu a încetat să apară: Donald Trump.

Se pare că perucile Trump sunt cele mai vândute articole ale momentului.

Magazinele specializate de costume au raportat că depozitele lor au fost golite rapid, însă produsele care au înregistrat un succes cu adevărat răsunător au fost accesoriile Trump.

Însă, opțiunile variază. Dacă nu vrei să arăți precum președintele SUA, poți opta pentru o deghizare cu aer sloven: Melania Trump. Un costum baby blue, precum cel purtat de Melania în ziua ceremoniei de investitură, te va salva de orice problemă.

De fapt, cele mai multe dintre femei au declarat că vor opta pentru această deghizare. Alte doamne, posesoare ale unor spirite ceva mai inovatoare, și-au confecționat rochii inspirate din steagul Americii.

Dacă ai de gând totuși să înclini spre costumul Trump, nu îți trebuie decât un sacou negru, o cravată roșie și tradiționala perucă blondă.

Deținătorii de magazine specializate de costume din Viena consideră că Trump le-a salvat afacerile, căci vânzările au crescut seminificativ în ultima lună.

Inițial, un retailer austriac a comandat 10 peruci Trump și a observat cu stupoare cum s-au „evaporat” de pe raft în mai puțin de trei zile.

Curând, trendul s-a extins, iar acum părul președintelui Statelor Unite a ajuns să fie o adevărată industrie.

Astfel, toate magazinele vieneze s-au aprovizionat cu peruci blonde pe care le stilizau în așa fel încât să semene perfect cu freza lui Trump.

„Durează mult timp. Trebuie să perii părul spre spate de foarte multe ori ca să obții efectul Trump. Însă rezultatul este încântător!”, a declarat unul dintre retailerii austrieci.

Leave a Reply