Corina Caragea

Este una dintre cele mai frumoase şi îndrăgite personalităţi TV de la noi din ţară.

Faptul că şi-a ţinut viaţa privată departe de luminile reflectoarelor şi nu a ieşit în evidenţă cu gafe, ţinute de prost gust sau relaţii eşuate cu diverşi fotbalişti, a transformat-o pe Corina Caragea în noua ‘Zână a televiziunii române’.

Frumoasa brunetă în vârstă de 34 de ani trăieşte în prezent o frumoasă poveste de dragoste cu vicepresidentele Ligii de Fotbal Robert Pongracz şi, cel mai probabil, se va căsători până la finalul acestui an.

Corina Caragea a studiat Relaţii Publice însă marea ei dorinţa a fost să lucreze în televiziune, lucru care s-a şi întâmplat.

Marele ei debut în industria de divertisment a avut loc în cadrul faimoasei emisiunii ‘Surprize Surprize’, produsă şi prezentată de o altă… ‘Zână’.

Deşi Andreea Marin avea o echipă impresionantă de dansatori profesionişti, nu aveai cum să nu o observi pe frumoasa brunetă, care ieşea tot timpul în evidenţă datorită trăsăturilor sale deosebite.

Însă, lucrul care a consacrat-o cu adevărat pe Corina Caragea în elită vedetelor de pe plaiurile mioritice este… podoaba ei capilară.

Da, aţi citit bine! Părul ei natural de culoarea abanosului hipnotizează fiecare telespectator, care urmăreşte ştirile sportive din cadrul jurnalului de seară.

Potrivit prezentatoarei, cea mai frecventă întrebare care îi este adresată în mediul online este, în mod evident, legată tot de… părul ei!

Sătulă să dea acelaşi răspuns de sute ori, Corina ne-a împărtăşit secretul său: o mască de păr minune, 100% din ingrediente naturale.

‘Masca o fac cu gălbenuş de ou, ulei de ricin, ulei de măsline, vitamina A, vitamina E şi Bitter suedez. Stau aşa o oră şi apoi mă spăl normal. Fac asta o dată pe lună. În perioadele când îmi cade mult, de 2 ori pe lună şi completez cu pastile de vitamine – calciu, magneziu, zinc şi seleniu’, a dezvăluit brunetă.

Mulţumim, Corina Caragea!

 

Leave a Reply