Monica Gabor

Monica Gabor este o femeie norocoasă.

Pe lângă faptul că trăieşte într-o vilă luxoasă, călătoreşte numai cu avionul privat şi are un anturaj format numai din celebrităţi, fosta Scorpie de la Izvorani se bucură şi de iubirea unui om de afaceri tânăr şi chipeş.

Până acum câteva luni, Monica nu vroia să audă de Instagram, Snapchat iar pe contul său de Facebook nu mai postase o fotografie de luni bune.

Însă, la scurt timp după ce iubitul sau a lansat o aplicaţie mobilă, aceasta este mai activă decât niciodată pe reţelele de socializare.

Monica Gabor postează lucruri interesante din viaţa sa privată aproape zilnic şi a implicat-o până şi pe fiica sa Irina în campania de promovare a aplicaţiei.

Însă, persoana pe care nu reuşea să o introducă în acest mediu este nimeni altul decât iubitul său: Mr. Pink sau pe numele său adevărat Poe Qui Ying Wangsuo.

Bărbatul care deţine o avere estimată la câteva miliarde de dolari, a preferat dintotdeauna să fie cât mai discret când vine vorba de viaţa sa privată.

În schimb, acesta a lăsat-o pe iubita sa să se ocupe de promovarea afacerilor sale, inclusiv această aplicaţie.

mr-pink2

Zilele trecute însă, Monica a reuşit în cele din urmă să îşi fotografieze iubitul şi să îl introducă în lumea virtuală.

Nu suntem siguri dacă postarea a avut vreo legătură cu Ziua Îndrăgostiţilor, însă inimioarele şi descrierea care conţine cuvintele ‘My love’ ne face să credem că da.

În fotografie, Mr. Pink poartă un costum gri, care îi scoate în evidenţă abdomenul bine lucrat.

 

Leave a Reply