Poliția din Ohio oferă cetățenilor posibilitatea de contacta autoritățile pe Facebook pentru probleme care nu necesită asistență imediată.

Astfel, o fetiță de 10 ani și-a luat inima în dinți și a cerut ofițerilor de poliție să o ajute cu temele la matematică.

Copilul chiar le-a arătat exercițiul care îi cauzase probleme, în speranța că polițiștii vor găsi o rezolvare.

Lena, căci acesta este numele celei mici, s-a logat pe contul de Facebook al mamei sale și a trimis un mesaj către departamentul de poliție spunând că are problemă cu temele matematica.

Aceasta părea că nu înțelege deloc modul complicat în care funcționează algebra.

Se pare că înmulțirile erau cele care îi dădeau dureri de cap, asa că micuța s-a decis să ceară ajutorul ofițerului de serviciu.

Gruber, polițistul care era îndatorat să gestioneze contul de Facebook al departamentului de poliție a crezut că mesajul ar putea fi o glumă, dar a decis să o ajute oricum.

Așa că, el a făcut un efort de memorie și a oferit fetiței răspunsul mult căutat.

Ofițerul chiar a glumit ulterior pe baza poveștii cu problema de mate. Mai mult decât atât, acesta a spus că fetița ar trebui să primească nota 10, fie și doar pentru ingeniozitatea de care a dat dovadă.

Să ceri ajutorul poliției pentru a-ți rezolva temele la matematică nu este ceva ce ar trece prin minte oricui, nu-i așa?

Secția de poliție din Ohio primește zilnic între 5 și 8 mesaje pe pagina de Facebook, însă este pentru prima dată când au primit o solicitare precum cea a Lenei.

Mama fetei nu a crezut nicio clipă că fiica ei a cerut ajutorul poliției, așa că i-a cerut acesteia să facă un print screen, pe care l-a postat pe Facebook. Imaginea a devenit virală în doar câteva ore.

police-homework-help

Leave a Reply