Faceți cunoștință cu Mirra Tzur!

Modelul care câștigă 3.000 de dolari la fiecare apariție publică pentru a o copia pe Melania Trump, deși nu se aseamănă deloc cu Prima Doamna a Statelor Unite.

Femeia are 46 de ani, este originar din Tel Aviv și locuiește în New York.

Din momentul în care Mirra a început această “afacere”, a obținut contracte pentru opt ședințe foto în care a jucat rolul Melaniei, reușind să câștige mii de dolari.

Mirra este un mare fan al cuplului prezidențial, Melania și Donald Trump, și datorita lor, afacerea ei înregistrează mai mult succes ca niciodată.

“Am o mare admirație pentru amândoi. Ei îmi fac treaba mai ușoară”, spune Mirra într-un interviu acordat unei publicații de peste ocean.

Atunci când joacă rolul Primei Doamne a Statelor Unite, Mirra este însoțită de soțul ei.

Bărbatul se îmbracă precum Trump, iar numărul lor de actorie devine și mai autentic.

În ciuda faptului că Mirra are părul mai șaten și tenul mai deschis la culoare decât Melania, aceasta crede că interpretarea ei pentru accentul sloven al Primei Doamne este neprețuit.

Pe lângă talentul actoricesc, Mirra se vrea a fi scriitoare.

Datorita experienței sale în industria modellingului, femeia s-a decis să scrie o carte, menită să inspire modelele din întreaga lume.

Contractele de modelling din trecutul Mirrei sunt destul de impresionante. Aceasta a filmat reclame pentru branduri cunoscute din industria farmaceutică.

Cu toate acestea, potrivit Mirrei, să devină sosia Melaniei a fost o afacere mult mai profitabilă pentru ea.

Leave a Reply