Se pare că Gwen a reușit performanța de a trece peste un divorț traumatizant și a găsit fericirea în brațele altui bărbat.

Este vorba despre Blake Shelton, din “The Voice”.

Aparent, cei doi formează un cuplu de mai bine de un an.

Noaptea trecută, Gwen și-a făcut apariția la o emisiune televizată, unde și-a declarat sentimentele, făcându-și publică relația.

Mai mult decât atât, artista nu a ezitat să mărturisească publicului și telespectatorilor, în direct, cât de mult își iubește prietenul.

Stefani pare cu adevărat îndrăgostită de Blake, căci nu mai înceta cu laudele la adresa iubitului său.

Ea a început prin a spune că, într-adevăr, își iubește mult partenerul, și că este un bărbat incredibil, pe care îl admiră din toată inima.

S-ar părea că oriunde merge, Blake devine sufletul petrecerii. Motivul pentru care toată lumea îl îndrăgește este pentru că are o personalitate uimitoare.

Cu toate că cei doi se iubesc foarte mult, Gwen a lăsat de înțeles că ea și Blake sunt într-o competiție serioasă pe scena The Voice.

Gwen s-a lăudat că anul acesta echipa ei va ieși câștigătoare, așa că Blake va avea mari probleme.

Pana in prezent, Blake a avut un succes extraordinar, reusind sa castige competiția muzicală de mai multe ori.

Gwen, de asemenea, a vorbit despre cum e să fii parte din juriul The Voice. Artista este recunoscătoare pentru această oportunitate, care a ajutat-o să își lărgească viziunea despre muzică și artă în general.

Vom auzi, cu siguranta, mai multe de la acest cuplu minunat … asta, sau poate chiar clopote de nuntă.

Leave a Reply