Queen B, care mai până ieri era cap de afiș la mult așteptatul festival de muzică Coachella, a fost nevoită să zică pas, la solicitările insistente ale medicilor.

În prezent însărcinată cu gemeni, Bey a ales să își lase cariera pe planul secund al vieții sale, având în vedere că nou născuții o vor acapara complet pe divă.

Într-o declarație oficială pentru The Associated Press, publicată joi, purtătorul de cuvânt al artistei împreună cu producătorii festivalului Goldenvoice au explicat de ce Beyonce trebuie să se retragă din lineup.

„Urmând sfatul doctorilor de a avea o viață cât mai puțin riguros organizată în lunile ce vor urma, Beyonce a luat decizia de a renunța la momentul ei muzical din cadrul festivalului de muzică Coachella 2017.”

„Cu toate acestea, suntem mai mult decât încântați să vă anunțăm că Beyonce ne va încânta auzul la evenimentul de anul următor.”

De asemenea, diva a ținut să le mulțumească fanilor pentru înțelegere.

Organizatorii evenimentului încă nu au dezvăluit cine o va înlocui pe Beyonce, însă fanii așteaptă cu nerăbdare momentul.

Diva era programată să cânte pe 15 și 23 Aprilie la Coachella 2017, însă, se pare că va mai trebui să aștepte un an pentru a-și face debutul pe scena festivalului de muzică.

Bey și-a făcut publică sarcina în timpul momentului său artistic din cadrul Grammy Awards 2017, când, de altfel, a și cântat ultima ei piesă „Mother’s pride”.

Decizia ei vine la nici două săptămâni din momentul anunțului.

Diva și-a etalat burtica, în toată splendoarea, într-o rochie elaborată, aurie, în timpul prestației sale „eterice”, înconjurată de dansatoare îmbrăcate în rochii diafane și de râuri de flori.

La finalul show-ului, Bey a afișat o figură luminoasă, mulțumindu-le soțului și fetiței sale, Blue Ivy, care au încurajat-o zâmbitori pe tot parcursul spectacolului.

Leave a Reply