Constănțenii au ales să celebreze Dragobetele într-un mod aparte. S-au adunat pe faleza cazinoului din Constanța și au lansat sute de baloane în formă de inimă spre cer.

Scopul evenimentului a fost de a sărbători modalitatea pătimașă a rămânilor de a iubi.

Un alt record la fel de simpatic, stabilit în anii anteriori în ziua de Dragobete, a fost scrisoarea de dragoste cu cei mai mulți semnatari, realizată la București.

Însă, recordurile noastre românești nu se apropie câtuși de puțin de ciudățeniile americanilor și de „avântul” cu care aceștia sărbătoresc V-day.

Cea mai mare nuntă subacvatică – o idee ingenioasă, și, se poate pune în aplicare chiar aici, în Marea Neagră. Încă mai aveți timp să vă organizați. Dacă totuși ați optat pentru o cină romantică, poate la anul!

Cea mai îndelungată căsnicie – domnul și doamna Fisher au intrat în cartea recordurilor pentru dragostea lor nemuritoare. Cei doi s-au căsătorit în 1924 și au fost împreună timp de 86 de ani.

Cea mai mare cutie de bomboane. Cutia cântărește 1.700 de kilograme, are o înălțime de 6,07 metri și o lățime de 3,8 metri. A fost produsă de Beck Studios.

Cel mai mare perete acoperit cu … pupici. Mai exact, zidul a fost înfrumusețat cu 14.420 de săruturi. A fost realizat de compania Nivea, în Sao Paolo, Brazilia.

Cele mai multe îmbrățișări într-o singură zi. Americanul care a venit cu această inițiativă a primit peste 8.000 de îmbrățișări în 24 de ore.

Cel mai lung sărut. A durat nu mai puțin de 60 de ore. Sărutul interminabil a avut loc în 2013. Câștigătorii au fost răsplătiți cu bani, două inele cu diamante și un titlu în cartea recordurilor.

Leave a Reply