Emma Watson s-a revanșat pentru look-ul dezastruos de la Paris.

Actrița a fost cu adevărat „belle” la ultima premieră, care a avut loc joi la Londra, și a reușit să capteze atenția tuturor pe covorul roșu, prin frumusețea ei delicată.

Actrita interpretează rolul lui Belle în remake-ul după clasica poveste ce a marcat copilaria noastră, a tuturor.

Spre deosebire de premiera ce a avut loc la Paris, la începutul săptămânii, unde Emma a ales să poarte o rochie dezastruoasă, semnată Louis Vuitton, de data aceasta, actrița, cunoscută pentru rolul său din seria Harry Potter, a strălucit.

Emma a ajuns la eveniment într-o rochie care s-a potrivit perfect cu rolul său de prințesă Disney.

Trena lungă, care curgea fluid, flutura în urma Emmei, făcându-i apariția să fie de neuitat.

Pe covorul roșu, Emmei i s-au alăturat și ceilalți actori din Frumoasa și Bestia, inclusiv Sir Ian McKellen, Emma Thompson, precum și Dan Stevens și Luke Evans.

Dan, care a jucat rolul bestiei, a avut o apariție demnă de un Prinț, pe cal alb.

Actorul părea foarte jovial în timp ce poza împreună cu Emma pe covorul roșu.

Emma și Dan și-au asumat, în sfârșit, rolurile lor iconice în cel mai nou remake Disney și s-au purtat ca atare pe covorul roșu.

Emma părea că s-a transpus cu totul în film, pentru că a afișat, pe tot parcursul serii, o grație și o delicatețe greu de descris în cuvinte.

Mai degrabă decât o premieră, lansarea a fost sărbătorită cu o cină și o vizionare a filmului la Spencer House din Londra, joi seara.

Ca o feministă convinsă, Emma a ținut morțiș să declare că scenariul filmului urmează îndeaproape basmul clasic, și nu are nicio legătură cu promovarea sindromului Stockholm, așa cum au acuzat unele voci critice.

Sindromul Stockholm este un fenomen în care victima unei răpiri se îndrăgostește și dezvoltă o relație intimă cu răpitorul, iar în unele cazuri, chiar ajunge să nutrească dorința de a rămâne cu acesta.

Cu toate acestea, fosta actrita din Harry Potter a negat zvonurile: “Nu este în niciun caz vorba despre așa ceva, Belle se ceartă cu Bestia în mod constant.”

Emma a adăugat: “Ea nu are nici una dintre caracteristicile cuiva care suferă de sindromul Stockholm, deoarece își menține independența; își păstrează că libertatea de gândire. “

Leave a Reply