Noaptea trecută, la Los Angeles, a avut loc cel mai important eveniment de la Hollywood.

Am observat cu atenție cum mai mulți artiști au avut fundițe albastre atașate de outfiturile lor impecabile.

Toată lumea s-a întrebat care a fost scopul și mesajul acestui gest mic, dar care nu a trecut neobservat.

Bineînțeles, fundele albastre au avut ca scop transmiterea unui mesaj politic.

Acesta a fost modalitatea celebrităților de a își manifesta susținerea pentru organizația Cities Liberty Union.

Deși este un gest aparent banal, înțelesul din spatele său făcea mai mult decât o mie de cuvinte, reprezentând o luptă pașnică, tacită pentru drepturile cetățenilor americani, și nu numai.

Încă de la începutul anului, de când Donald Trump a preluat conducerea la Casa Albă, organizația a luptat neîncetat contra unor măsuri adoptate de noul președinte al Statelor Unite, privind drepturile omului.

Printre celebritățile cu fundițe albastre s-au numărat Lin Manuel Miranda, împreună cu mama sa. Cei doi au afișat cu mândrie că sunt susținători convinși ai acestei cauze nobile.

Lin a purtat un costum negru, elegant, despre care susține că a fost creat de același croitor care i-a creat costumul pe care l-a purtat cu ocazia absolvirii facultății, cu douăzeci de ani în urmă.

Ruth Negga și-a „atașat” mesajul pe rochia ei roșie, în timp ce modelul Karlie Kloss a ales să-și prindă fundița pe fustă.

Precum s-a întâmplat și la restul ceremoniilor Oscar din anii anteriori, vedetelor nu le-a scăpat șansa de a publica un mesaj politic.

Anul acesta însă, noaptea premiilor Oscar a promovat, mai mult decât niciodată, diversitatea rasială.

89th Annual Academy Awards - Arrivals

Leave a Reply