Blanca Blanco este un exemplu grăitor în acest sens.

Aparent, actrița și-a uitat lenjeria intimă acasă, iar rochia ei nu a lăsat loc pentru imaginație.

Aceasta a făcut o alegere dezastruoasă în materie de fashion în noaptea Oscarurilor.

Cel mai important eveniment de la Hollywood a fost marcat de apariția ei lipsită de bune maniere, tact și orice urmă de decență.

Blanca s-a aflat printre celebritățile care au avut onoarea să pășească pe covourul roșu al evenimentului din Los Angeles.

Și, ca și cum nu ar fi fost suficient că a ales o ținută de prost gust pentru acest eveniment iconic al lumii filmului, se pare că rochia nu a încetat să-i joace festei actriței.

Ca și când ar avea voință proprie, materialul a alunecat într-o parte, dezvăluind fotografilor un cadru de zile mari.

nintchdbpict000304905286

În altă ordine de idei, în categoria „best dressed”, Jessica Biel a strălucit în rochia ei aurie, precum o statuetă Oscar în mărime naturală. Biel a eclipsat restul celebrițăților, fiind cu adevărat cea mai bine îmbrăcată actriță a serii.

nintchdbpict000304906899

Taraji P. Henson a optat pentru un outfit cât se poate de clasic: o rochie din catifea neagră, semnată de Alberta Ferretti. Actrița a debordat de sex appeal în ținuta ce i-a revelat elegant umerii goi.

nintchdbpict0003049056601

Actrița britanică, Felicity Jones, a fost o apariție senzațională pe covorul roșu, în noaptea Oscarurilor. Jones a optat pentru o rochie strălucitoare, semnată Dior, care a fost dezvăluită anterior ca fiind parte din colecția haute couture a primăverii anului 2017.

Plină de grație și rafinament, Felicity părea desprinsă dintr-o piesă de balet.

nintchdbpict000304902072

Leave a Reply