Mihaela Rădulescu

Judecând după fotografiile pe care le postează în mediul online ai zice că duce o viaţă desprinsă din filmele cu regi şi regine.

În realitate însă, lucrurile nu sunt atât de roz.

O firmă a cărei asociată este nimeni alta decât Raduleasca are problem financiare grave şi se îndreaptă către faliment.

Deşi la momentul lansării, brandul de haine destinat copiiilor făcea furori în România, câţiva ani mai târziu Picioru’ Gras by Ayan a intrat într-un con de umbră.

Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat de fapt cu firma vestimentară condusă de Mihaela Rădulescu şi inspirată de către fiul ei, însă tindem să credem că a avut legătura cu divorţul sau de Elan.

Odată cu ruptura dintre ea şi omul de afaceri de origine israeliană, a avut loc şi declinul imperiului clădit de către Mihaela.

Potrivit unor surse oficiale, societatea comercială Picioru’ Gras este, literalmente, înglodata de datorii.

Societata comercială este atât de în urmă cu plăţile către statul român, încât Mihaelei îi va trebui o avere să acopere pagubele cauzate de aceasta.

Brandul Picioru’ Gras by Ayan a beneficiat de o promovare incredibilă în 2008, datorită implicării Mihaelei şi a imaginii asigurate chiar de fiul saul, Ayan.

În prezent însă, firma are numai doi angajaţi şi datorii de aproape opt milioane de lei.

Pierderile înregistrate sunt şi ele destul de consistente: 200.000 de RON.

La vremea aceea, toate afacerile Mihaelei erau finanţate de către Elan Schwartzenberg.

În prezent, aceasta este logodită cu paraşutistul austriac Felix Baumgartner, în timp ce Schwartzenberg a fost dat în urmărire naţională.

Leave a Reply